🔥İLK ALIŞVERİŞTE SEPETTE %10 İNDİRİM!🔥

🚀 PEŞİN FİYATINA 3 TAKSİT! 🚀

Maria Siyah Deri Mont 211552

 4.800,00

46 Kişi bu ürünü inceliyor!

“Maria” modelimiz, lüksü ve zarafeti gerçek koyun derisinin sıcak dokunuşuyla birleştiriyor. Tamamen el işçiliği ile üretilen bu mont, çıkarılabilir kapüşonu ve önündeki çarpıcı kürk detaylarıyla göz kamaştırıyor. Dik yaka ve fermuar kapama özellikleri, pratikliği şıklıkla sunuyor.

S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL

Beden Tablosu

Deri Company’nin özgün tasarımı “Maria” modeli, sadece bir monttan çok daha fazlasını temsil ediyor. Bu parça, tamamen el işçiliğiyle hayat bulan, gerçek koyun derisinden üretilmiş bir şaheserdir. Kalite ve konforu ön planda tutan tasarımı, modern ve şehirli kadının gardırobunda klasik bir dokunuş katıyor. Montun özenle şekillendirilmiş dik yakası, hava koşullarına karşı tam koruma sunarken, ön fermuar kapama detayı pratik kullanım sağlıyor. İster şık bir akşam yemeğinde, ister gündelik şıklığınızı tamamlarken, Maria sizin için mükemmel bir seçim. Öndeki kürk detaylar, lüksün ve ihtişamın altını çiziyor; her adımınızda göz alıcı bir parlaklık ve zenginlik sunuyor. Çıkarılabilir kapüşonu ile farklı hava koşullarına ve stillere kolayca adapte olabilen bu mont, işlevselliği ve stil sahibi görünümü bir arada arayanlar için ideal. Montun iki adet fermuarsız yan cebi ise, eldivenlerinizden cep telefonunuza kadar küçük eşyalarınızı saklamak için pratik ve şık bir çözüm sunuyor. Mankenin ölçüleri olan 178 cm boy ve 36 beden üzerinde mükemmel bir uyum sergileyen Maria, farklı bedenlerde de zarif bir siluet vaat ediyor. Üstün kalite, Maria montun her bir dikişinde, her bir detayında hissediliyor. Sahip olduğunuz her anı değerli kılan bu mont, sizi sıradanlıktan uzaklaştırarak, benzersiz bir stil sahibi yapacak. Maria ile her mevsim şıklığınızı koruyun ve gerçek derinin konforunu keşfedin.

Renk

Beden Lütfen size uygun bedeni seçiniz. Beden seçimi için ürün sayfasında bulunan Beden Tablosu sayfasını kullanabilirsiniz.

, , , , , ,

Cinsiyet

Materyal

Üretim

Hand Made

Kalıp

Standart

Maria Siyah Deri Mont 211552 için 25 değerlendirme

Seçenekleri temizle
  1. Pelin Duman

    Çok endişe ederek sipariş vermiştim ama aşık 🥰 oldum paketleme özeni teslimat hızı harika tüylerin hafifliği ve yumuşacık dokusu derinin asilliğini arttırmış

    0
    0
  2. Esra Alp

    Ürün görseldekinden daha da güzel yumuşacık 🙂

    0
    0
  3. Ayşe Aslan

    Ay bayıldım ya aşık oldum resmen. O kadar güzel ki anlatamıyorum alın aldırın. Ben tam bedenimi aldım ❤️❤️❤️❤️

    0
    0
  4. betul_senol

    gerçekten çok şık. bir beden büyük aldım. tam oldu.

    0
    0
  5. semahapcioglu

    Çok mutlu bir alışveriş oldu:) Öncelikle çok ilgililer, çok teşekkür ediyorum…
    Ürünü anlatmaya gerek yok harika bütün detayları çok iyi düşünülmüş, cep derinliğine kadar.Kendi bedeninizi alın ,tekrar teşekkürler, umarım fiyatlarınız artmaz bir tane daha beğendiğim mont var:)))Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

    0
    0
  6. semahapcioglu

    Çok mutlu bir alışveriş oldu:) Öncelikle çok ilgililer, çok teşekkür ediyorum…
    Ürünü anlatmaya gerek yok harika bütün detayları çok iyi düşünülmüş, cep derinliğine kadar. Kendi bedeninizi alın ,tekrar teşekkürler, umarım fiyatlarınız artmaz bir tane daha beğendiğim mont var:)))Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

    0
    0
  7. ozlsen87

    Kardeşim almış ben de çok beğenip hem kendime hem de eşime aldım iyiki almışım çok şık .kaliteli,zevkle giyilecek bir mont.Gönül rahatlığıyla alınabilir.satıcı ile iletişimden çok memnun kaldım yardımcı oluyor ve ilgileniyorlar.1.62 boy 58 kilo M beden tamdır.Teşekkürler.

    0
    0
  8. sevincvegorkem

    Ürünü aldim. 90 kilo için xxl aldim kalın kazakla tam oldu. Alacaklar tereddüt etmeden alabilir. Paketlemesi ve mağaza iletişimi çok iyiydi. Teşekkürler

    0
    0
  9. haksoy7221

    Verdiğiniz ücretin karşılığını fazlasıyla veriyor. Kalitesi ve duruşu çok hoş. Satıcı da çok yardımcı oldu Teşekkür ediyoruz.

    0
    0
  10. sevil.metu

    Öncelikle satıcıya çok teşekkür ederim. Başka bir siteden daha pahalıya almıştım. Telefon edip uyardılar. Ayrıca cuma sipariş verdim cumartesi günü elime ulaştı. Çok şık çok kaliteli bir ürün. Tavsiye ederim.

    0
    0
  11. Dilek.Ekin.

    Çok şık ve kaliteli bir ürün.Kargoda çok hızlı geldi. Ben 1.66 boyunda 59 kiloyum M beden aldım çok güzel oldu. Kazakla da rahatlıkla oldu.

    0
    0
  12. Yeliz

    Ürün görseldekinden daha güzel ve kaliteli yumuşacık çok sevdim tereddüt etmiştim ama çok beğendim hızlı kargo süper

    0
    0
  13. Sıdıka Mutlu

    Çok guzel bir mont , cok şık duruyor. Ben her zamanki bedenimi hafif bol.oldu ama kalın kazaklarla tam olur . Hiç tereddüt etmeden alın

    0
    0
  14. Ayfer

    Ürünü eşim bana hediye olarak aldı muhteşem di ama benim daha sade bir tarzım olduğu icin aynısının kurksuz olanını beğendim fakat aradan bir qy gecmesine rağmen firma beni kırmayıp geri cevirmedi ve değişimi kabul etti bundan sonra kesinlikle bu firma dışında baska yerden alışveriş yapmicam cok dürüst ve cok ilgililer

    0
    0
  15. Funda Buzdağlı Bozkurt

    Ürün muhteşem, o kadar asil bir hava veriyor ki giyince…🤩 Uzun zamandır hiçbir kıyafeti kendime bu kadar yakıştırmamıştım:)) Firmanın ilgisi, kargo paketinin özenli hazırlanışı da ürünün kalitesi kadar iyi🌸 Tam bedeninizi hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz…

    0
    0
  16. Canan

    Tek kelimeyle harıka bır urun cok memnun kaldım

    0
    0
  17. Nuray Avcı

    Muhteşem bir ürün. Tam bir deri mont ve ceket hayranı olarak çok memnun kaldım. Satıcı da çok ilgili. Hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz . Çok teşekkür ederim.

    0
    0
  18. Banu

    Çok beğendim, teşekkür ederim ilginize.

    0
    0
  19. laleberkyer

    Nihayet aradığım nitelikteki montu buldum.Kalitesi, duruşu , fiyatı gerçekten muhteşem…Giyer giymez başka arkadaşlarım da aynısından sipariş vereceklerini söylediler,bu iyi mi oldu bilemedim😁😁 Müşteri hizmetlerinden Fatma Hanım, beden konusunda da çok yardımcı oldu.Kendisine çok teşekkür ediyorum.Kargo da çok hızlıydı ayrıca gönderdikleri küçük hediye için de çok teşekkür ediyorum.Firmanızın kalitesi ve güvencesiyle daha çok alışveriş yapacağımı umuyorum.Lütfen hep bu çizgide kalın, kolaylıklar diliyorum…🤗

    0
    0
  20. Simay Durgut

    Çok beğendim gerçekten çok şık bir model bu fiyata gerçekten bedava kesinlikle tavsiye ederim gönül rahatlığı ile alabilirsiniz !!!

    0
    0
  21. Funda

    Bayıldım çok güzel tereddüt ettim ama iyi ki almışım fatma hanım da çok ilgilendi teşekkür ederim şimdi de ablam alıcak herkese tavsiye ederim ama başka model alın aynısı olmasın😁

    0
    0
  22. Öznur

    cok güzel

    0
    0
  23. funda-icon5

    Gerçekten muazzam bir parça,80 kiloyum xl aldım ve tam geldi,çok şık.Teşekkür ederim ☺️

    0
    0
  24. Demet

    Yıllardır online alışveriş yapıyorum ilk kez bir ürün için yorumda bulunmak istedim aldığınız para kuruşuna kadar helal olsun size …
    Şahane bir mont elinize emeğinize sağlık teşekkür ederim.

    0
    0
  25. H.Sevgili

    Çok severek giyiyorum özenli dikimi kalitesi 10 numara.
    Teşekkürler Dericompany!

    0
    0
Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumunuza fotoğraf ekleyebilmek için giriş yapmalısınız.

Deri mont alırken dikkat edilmesi gerekenler:

  • Derinin hafif, yumuşak ve kaygan olmasına dikkat edilmelidir.
  • Ön, arka ve kol bölümlerinde kullanılan deri parça sayısı minimum olmalıdır.
  • İç astarın kaliteli saten kumaştan yapılmış ve yıpranmaya dayanıklı dikişlerle dikilmiş olması gerekir.
  • Dış ve iç cepler ekstra deri takviyeleri ile güçlendirilmiş olmalıdır.

Evet, deri gözenekli bir materyal olduğu için hava geçirgenliği sağlar. Bu, kışın sıcak tutarken yazın terletmeme özelliği ile vücut sağlığı için önemlidir. Suni deri ise hava geçirgenliği olmadığı için terletir ve bakteri üretimine yol açabilir.

Gerçek ve suni deri arasındaki farkları anlamak için birkaç yöntem vardır:

  • Gerçek deri kırılma ve çatlama yapmaz. Deri montun kolunu katlayıp bastırdıktan sonra serbest bırakın, eğer kırılma ve çatlama oluşuyorsa, bu suni deridir.
  • Gerçek deri montlar kendi gözeneklerine sahiptir, suni deri ürünlerde bu gözenekler yoktur.
  • Gerçek deri özgü bir kokuya sahipken, suni deri kokusuzdur veya kimyasal bir koku barındırır.
  • Gerçek deriden üretilen ürünlerde, kullanılan deri türü etikette belirtilir (örn. kuzu, dana).
  • Gerçek deri ürünlerin parçaları arasında hafif ton farklılıkları olabilir, suni deride bu olmaz.

Gerçek deriden üretilen deri montlar, herhangi bir deformasyon olmadan uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Ayrıca tamir edilebilir, boyanabilir ve bedene göre düzenlenebilir özelliklere sahiptir.

Deri montların ömrünü uzatmak için yağmurlu havalarda kullanılmamaları önerilir. Su, derinin gözeneklerini doldurarak şişmesine ve su geçirgenliğine neden olabilir, ayrıca derinin kokusu daha belirgin hale gelebilir.

Deri mont modası zamanla değişiklik gösterse de, siyah renk ve klasik kesimler uzun süre modası geçmeyen seçeneklerdir. Motorcu kesimi ise ikinci en popüler modeldir. Renkler açısından siyah, kahverengi, taba, antrasit ve pastel tonlar en çok tercih edilenler arasındadır.

Deri montunuzu kuru ve temiz tutmalısınız. Kirlendiğinde özel deri temizleyicileri kullanarak nazikçe temizleyin. Düzenli olarak deri bakım kremleri veya yağları ile deriyi nemlendirin. Uzun süreli saklama için, montunuzu nefes alabilen bir kılıfta asılı tutun.

Deri montunuzu saklarken, havalandırma sağlayan bir kılıf içinde, doğrudan güneş ışığından ve ısı kaynaklarından uzak bir yerde asılı tutun. Deri montun formunu korumak için omuzlarına destek verecek kaliteli bir askı kullanın.

Deri montunuzun rengi solmuşsa, özel deri boyaları kullanarak rengini yenileyebilirsiniz. Ancak, bu işlemi yapmadan önce, ürünün talimatlarını dikkatlice okuyun veya bir profesyonele danışın.

Deri montunuzu su geçirmez hale getirmek için, su itici deri koruyucu spreyler kullanabilirsiniz. Spreyi uygulamadan önce, montunuzun temiz ve kuru olduğundan emin olun ve ürünün talimatlarına uygun olarak uygulayın.

Ürünlerimizi daha fazla alarak anında tasarruf edin! Seçili ürünlerimizde, alacağınız adet arttıkça fiyat düşüyor. İster kendiniz için, ister sevdiklerinize hediye olarak alın, alışverişlerinizde maksimum tasarruf sağlayın.

Başlık Range İndirim
Aile Paketi 2 - 5 3%
Geniş Paket 6 - 10 5%
Ultra Paket 11 + 10%

Alışveriş sepetinize eklediğiniz ürün miktarı arttıkça, indirim oranınız da artar. Bu sayede, toplu alımlarınızda ciddi tasarruflar elde edebilirsiniz. Stok durumları nedeniyle bazı ürünlerde bu indirim oranlarından yaralanamazsınız.

Açıklama

Deri Company’nin özgün tasarımı “Maria” modeli, sadece bir monttan çok daha fazlasını temsil ediyor. Bu parça, tamamen el işçiliğiyle hayat bulan, gerçek koyun derisinden üretilmiş bir şaheserdir. Kalite ve konforu ön planda tutan tasarımı, modern ve şehirli kadının gardırobunda klasik bir dokunuş katıyor. Montun özenle şekillendirilmiş dik yakası, hava koşullarına karşı tam koruma sunarken, ön fermuar kapama detayı pratik kullanım sağlıyor. İster şık bir akşam yemeğinde, ister gündelik şıklığınızı tamamlarken, Maria sizin için mükemmel bir seçim. Öndeki kürk detaylar, lüksün ve ihtişamın altını çiziyor; her adımınızda göz alıcı bir parlaklık ve zenginlik sunuyor. Çıkarılabilir kapüşonu ile farklı hava koşullarına ve stillere kolayca adapte olabilen bu mont, işlevselliği ve stil sahibi görünümü bir arada arayanlar için ideal. Montun iki adet fermuarsız yan cebi ise, eldivenlerinizden cep telefonunuza kadar küçük eşyalarınızı saklamak için pratik ve şık bir çözüm sunuyor. Mankenin ölçüleri olan 178 cm boy ve 36 beden üzerinde mükemmel bir uyum sergileyen Maria, farklı bedenlerde de zarif bir siluet vaat ediyor. Üstün kalite, Maria montun her bir dikişinde, her bir detayında hissediliyor. Sahip olduğunuz her anı değerli kılan bu mont, sizi sıradanlıktan uzaklaştırarak, benzersiz bir stil sahibi yapacak. Maria ile her mevsim şıklığınızı koruyun ve gerçek derinin konforunu keşfedin.

Ürün Özellikleri
Renk

Beden Lütfen size uygun bedeni seçiniz. Beden seçimi için ürün sayfasında bulunan Beden Tablosu sayfasını kullanabilirsiniz.

, , , , , ,

Cinsiyet

Materyal

Üretim

Hand Made

Kalıp

Standart

Değerlendirmeler (25)

Maria Siyah Deri Mont 211552 için 25 değerlendirme

Seçenekleri temizle
  1. Pelin Duman

    Çok endişe ederek sipariş vermiştim ama aşık 🥰 oldum paketleme özeni teslimat hızı harika tüylerin hafifliği ve yumuşacık dokusu derinin asilliğini arttırmış

    0
    0
  2. Esra Alp

    Ürün görseldekinden daha da güzel yumuşacık 🙂

    0
    0
  3. Ayşe Aslan

    Ay bayıldım ya aşık oldum resmen. O kadar güzel ki anlatamıyorum alın aldırın. Ben tam bedenimi aldım ❤️❤️❤️❤️

    0
    0
  4. betul_senol

    gerçekten çok şık. bir beden büyük aldım. tam oldu.

    0
    0
  5. semahapcioglu

    Çok mutlu bir alışveriş oldu:) Öncelikle çok ilgililer, çok teşekkür ediyorum…
    Ürünü anlatmaya gerek yok harika bütün detayları çok iyi düşünülmüş, cep derinliğine kadar.Kendi bedeninizi alın ,tekrar teşekkürler, umarım fiyatlarınız artmaz bir tane daha beğendiğim mont var:)))Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

    0
    0
  6. semahapcioglu

    Çok mutlu bir alışveriş oldu:) Öncelikle çok ilgililer, çok teşekkür ediyorum…
    Ürünü anlatmaya gerek yok harika bütün detayları çok iyi düşünülmüş, cep derinliğine kadar. Kendi bedeninizi alın ,tekrar teşekkürler, umarım fiyatlarınız artmaz bir tane daha beğendiğim mont var:)))Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

    0
    0
  7. ozlsen87

    Kardeşim almış ben de çok beğenip hem kendime hem de eşime aldım iyiki almışım çok şık .kaliteli,zevkle giyilecek bir mont.Gönül rahatlığıyla alınabilir.satıcı ile iletişimden çok memnun kaldım yardımcı oluyor ve ilgileniyorlar.1.62 boy 58 kilo M beden tamdır.Teşekkürler.

    0
    0
  8. sevincvegorkem

    Ürünü aldim. 90 kilo için xxl aldim kalın kazakla tam oldu. Alacaklar tereddüt etmeden alabilir. Paketlemesi ve mağaza iletişimi çok iyiydi. Teşekkürler

    0
    0
  9. haksoy7221

    Verdiğiniz ücretin karşılığını fazlasıyla veriyor. Kalitesi ve duruşu çok hoş. Satıcı da çok yardımcı oldu Teşekkür ediyoruz.

    0
    0
  10. sevil.metu

    Öncelikle satıcıya çok teşekkür ederim. Başka bir siteden daha pahalıya almıştım. Telefon edip uyardılar. Ayrıca cuma sipariş verdim cumartesi günü elime ulaştı. Çok şık çok kaliteli bir ürün. Tavsiye ederim.

    0
    0
  11. Dilek.Ekin.

    Çok şık ve kaliteli bir ürün.Kargoda çok hızlı geldi. Ben 1.66 boyunda 59 kiloyum M beden aldım çok güzel oldu. Kazakla da rahatlıkla oldu.

    0
    0
  12. Yeliz

    Ürün görseldekinden daha güzel ve kaliteli yumuşacık çok sevdim tereddüt etmiştim ama çok beğendim hızlı kargo süper

    0
    0
  13. Sıdıka Mutlu

    Çok guzel bir mont , cok şık duruyor. Ben her zamanki bedenimi hafif bol.oldu ama kalın kazaklarla tam olur . Hiç tereddüt etmeden alın

    0
    0
  14. Ayfer

    Ürünü eşim bana hediye olarak aldı muhteşem di ama benim daha sade bir tarzım olduğu icin aynısının kurksuz olanını beğendim fakat aradan bir qy gecmesine rağmen firma beni kırmayıp geri cevirmedi ve değişimi kabul etti bundan sonra kesinlikle bu firma dışında baska yerden alışveriş yapmicam cok dürüst ve cok ilgililer

    0
    0
  15. Funda Buzdağlı Bozkurt

    Ürün muhteşem, o kadar asil bir hava veriyor ki giyince…🤩 Uzun zamandır hiçbir kıyafeti kendime bu kadar yakıştırmamıştım:)) Firmanın ilgisi, kargo paketinin özenli hazırlanışı da ürünün kalitesi kadar iyi🌸 Tam bedeninizi hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz…

    0
    0
  16. Canan

    Tek kelimeyle harıka bır urun cok memnun kaldım

    0
    0
  17. Nuray Avcı

    Muhteşem bir ürün. Tam bir deri mont ve ceket hayranı olarak çok memnun kaldım. Satıcı da çok ilgili. Hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz . Çok teşekkür ederim.

    0
    0
  18. Banu

    Çok beğendim, teşekkür ederim ilginize.

    0
    0
  19. laleberkyer

    Nihayet aradığım nitelikteki montu buldum.Kalitesi, duruşu , fiyatı gerçekten muhteşem…Giyer giymez başka arkadaşlarım da aynısından sipariş vereceklerini söylediler,bu iyi mi oldu bilemedim😁😁 Müşteri hizmetlerinden Fatma Hanım, beden konusunda da çok yardımcı oldu.Kendisine çok teşekkür ediyorum.Kargo da çok hızlıydı ayrıca gönderdikleri küçük hediye için de çok teşekkür ediyorum.Firmanızın kalitesi ve güvencesiyle daha çok alışveriş yapacağımı umuyorum.Lütfen hep bu çizgide kalın, kolaylıklar diliyorum…🤗

    0
    0
  20. Simay Durgut

    Çok beğendim gerçekten çok şık bir model bu fiyata gerçekten bedava kesinlikle tavsiye ederim gönül rahatlığı ile alabilirsiniz !!!

    0
    0
  21. Funda

    Bayıldım çok güzel tereddüt ettim ama iyi ki almışım fatma hanım da çok ilgilendi teşekkür ederim şimdi de ablam alıcak herkese tavsiye ederim ama başka model alın aynısı olmasın😁

    0
    0
  22. Öznur

    cok güzel

    0
    0
  23. funda-icon5

    Gerçekten muazzam bir parça,80 kiloyum xl aldım ve tam geldi,çok şık.Teşekkür ederim ☺️

    0
    0
  24. Demet

    Yıllardır online alışveriş yapıyorum ilk kez bir ürün için yorumda bulunmak istedim aldığınız para kuruşuna kadar helal olsun size …
    Şahane bir mont elinize emeğinize sağlık teşekkür ederim.

    0
    0
  25. H.Sevgili

    Çok severek giyiyorum özenli dikimi kalitesi 10 numara.
    Teşekkürler Dericompany!

    0
    0
Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumunuza fotoğraf ekleyebilmek için giriş yapmalısınız.

Sıkça Sorulan Sorular

Deri mont alırken dikkat edilmesi gerekenler:

  • Derinin hafif, yumuşak ve kaygan olmasına dikkat edilmelidir.
  • Ön, arka ve kol bölümlerinde kullanılan deri parça sayısı minimum olmalıdır.
  • İç astarın kaliteli saten kumaştan yapılmış ve yıpranmaya dayanıklı dikişlerle dikilmiş olması gerekir.
  • Dış ve iç cepler ekstra deri takviyeleri ile güçlendirilmiş olmalıdır.

Evet, deri gözenekli bir materyal olduğu için hava geçirgenliği sağlar. Bu, kışın sıcak tutarken yazın terletmeme özelliği ile vücut sağlığı için önemlidir. Suni deri ise hava geçirgenliği olmadığı için terletir ve bakteri üretimine yol açabilir.

Gerçek ve suni deri arasındaki farkları anlamak için birkaç yöntem vardır:

  • Gerçek deri kırılma ve çatlama yapmaz. Deri montun kolunu katlayıp bastırdıktan sonra serbest bırakın, eğer kırılma ve çatlama oluşuyorsa, bu suni deridir.
  • Gerçek deri montlar kendi gözeneklerine sahiptir, suni deri ürünlerde bu gözenekler yoktur.
  • Gerçek deri özgü bir kokuya sahipken, suni deri kokusuzdur veya kimyasal bir koku barındırır.
  • Gerçek deriden üretilen ürünlerde, kullanılan deri türü etikette belirtilir (örn. kuzu, dana).
  • Gerçek deri ürünlerin parçaları arasında hafif ton farklılıkları olabilir, suni deride bu olmaz.

Gerçek deriden üretilen deri montlar, herhangi bir deformasyon olmadan uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Ayrıca tamir edilebilir, boyanabilir ve bedene göre düzenlenebilir özelliklere sahiptir.

Deri montların ömrünü uzatmak için yağmurlu havalarda kullanılmamaları önerilir. Su, derinin gözeneklerini doldurarak şişmesine ve su geçirgenliğine neden olabilir, ayrıca derinin kokusu daha belirgin hale gelebilir.

Deri mont modası zamanla değişiklik gösterse de, siyah renk ve klasik kesimler uzun süre modası geçmeyen seçeneklerdir. Motorcu kesimi ise ikinci en popüler modeldir. Renkler açısından siyah, kahverengi, taba, antrasit ve pastel tonlar en çok tercih edilenler arasındadır.

Deri montunuzu kuru ve temiz tutmalısınız. Kirlendiğinde özel deri temizleyicileri kullanarak nazikçe temizleyin. Düzenli olarak deri bakım kremleri veya yağları ile deriyi nemlendirin. Uzun süreli saklama için, montunuzu nefes alabilen bir kılıfta asılı tutun.

Deri montunuzu saklarken, havalandırma sağlayan bir kılıf içinde, doğrudan güneş ışığından ve ısı kaynaklarından uzak bir yerde asılı tutun. Deri montun formunu korumak için omuzlarına destek verecek kaliteli bir askı kullanın.

Deri montunuzun rengi solmuşsa, özel deri boyaları kullanarak rengini yenileyebilirsiniz. Ancak, bu işlemi yapmadan önce, ürünün talimatlarını dikkatlice okuyun veya bir profesyonele danışın.

Deri montunuzu su geçirmez hale getirmek için, su itici deri koruyucu spreyler kullanabilirsiniz. Spreyi uygulamadan önce, montunuzun temiz ve kuru olduğundan emin olun ve ürünün talimatlarına uygun olarak uygulayın.

Toplu Alım

Ürünlerimizi daha fazla alarak anında tasarruf edin! Seçili ürünlerimizde, alacağınız adet arttıkça fiyat düşüyor. İster kendiniz için, ister sevdiklerinize hediye olarak alın, alışverişlerinizde maksimum tasarruf sağlayın.

Başlık Range İndirim
Aile Paketi 2 - 5 3%
Geniş Paket 6 - 10 5%
Ultra Paket 11 + 10%

Alışveriş sepetinize eklediğiniz ürün miktarı arttıkça, indirim oranınız da artar. Bu sayede, toplu alımlarınızda ciddi tasarruflar elde edebilirsiniz. Stok durumları nedeniyle bazı ürünlerde bu indirim oranlarından yaralanamazsınız.

BİRLİKTE SATIN AL

Birlikte satın al ekstra indirimden faydalan, KOMBİNİNİ TAMAMLA!

BENZER ÜRÜNLER

İncelediğiniz ürüne benzer ürünleri de incelemek ister misin?

Russel Taba Deri Mont 111568

 4.821,99

Patrizia Bej Deri Mont

 4.273,99

Antonella Siyah Deri Mont 211596

 2.308,00

Florentina Taba Deri Mont 211571

 2.427,99

Aria Siyah Deri Mont 211601

 2.651,60
Stok kodu: BD02168 Kategoriler: Etiketler: , , ,