DC DERICOMPANY; DERİCOMPANY DERİ VE TEKSTİL İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ. ‘nin tescilli markasıdır ve online mağazası aracılığı ile sizlere ulaşarak hakkınızda bilgi alıp, yine kendi bünyesinde işlemektedir.

Kişisel verilerinizin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz ve başkalarıyla paylaşılması endişenizi anlıyoruz. Bu nedenle sizlere ve işimize olan özenli bilinç ve hassasiyetle verilerinizi saklıyor, üçüncü şahıslarla asla paylaşmıyor
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("Kanun") ve ilgili mevzuata uyuyoruz. Aşağıda detayları yer alan ilkelerimizle birlikte gizlilik politikamız tamamlanmış olur. Internet sitemizi ziyaret ederek, iş bu gizlilik politikalarını kabul etmiş olursunuz.

 

 

Kişisel bilgilerin korunmasından kim sorumludur?

 

Deri Company, online mağazasında satılan tüm ürünlerin üreticisi ve/veya tedarikçisidir. Deri Company online mağazası yürürlükteki yasalara uygun olarak

kişisel bilgilerinizi derleme, işleme, kullanma ve/veya saklama hususunda kişisel veri sorumlusudur.

 

Deri Company Online Mağazasında hangi kişisel bilgiler alınır?

Tüm faaliyetlerimiz şirketimizin kurumsal politikaları doğrultusunda şekillenmekte ve online mağazamız 256 bit SSL veri güvenliği ile koruma altındadır. Bu nedenle, Kişisel Verilerin Güvenliği Hakkındaki Kanun’un 5. ve 6. Maddesinde yer alan hukuki sebeplere dayanarak bilgileri alma ve saklama şeklimiz online mağazamızda nasıl kullanıldığına bağlıdır.

 

Online mağazamıza kayıt olmak için tek yapmanız gereken e-posta adresinizi, doğum tarihinizi, şifrenizi ve cep telefonu bilgilerinizi girmektir. Doğum tarihinizi, 16 yaşından küçük çocukların kayıt olmasını önlemek için alıyoruz.

Online mağazamızda otomatik eklenti veya araçlarla alınan veriler

Kullanıcı dostu, etkili ve güvenli olmaları açısından online mağazamızda farklı teknolojiler kullanılabilir. Bu tarz teknolojiler, verilerin bizi temsilen tarafımızdan ve üçüncü taraflar aracılığıyla otomatik olarak toplanmasına neden olabilir. Bu veriler, her zaman kullanıcı hakkındaki kişisel bilgileri içermez. Bu tip teknolojilere çerezler, web analizleri v.b. uygulamalar örnektir.

Tıklama Akışı Verileri

Online mağazamızı ziyaret ettiğinizde, kullanmış olduğunuz tarayıcınızdan mağazamızın bulunduğu sunucuya aktarılan verinizin tarafımız veya üçüncü taraflarca bizi temsilen otomatik olarak alınması ve saklanmasıyla sonuçlanır. Bu veriler şunları içerebilir.

·        Ziyaretçinin IP adresi

·        Ziyaret tarihi ve zamanı

§  Yönlendirme URL'si (ziyaretçinin geldiği site)

§  İnternet sitemizde ziyaret edilen sayfalar

§  Kullanılan tarayıcı hakkında bilgi (tarayıcı tipi ve versiyonu, işletim sistemi vb.)

Çerezler Nedir ve Ne İçin Kullanılır?

Online mağazamızda yer alan bazı bölümler çerezleri kullanmaktadır. Çerezler, bilgisayarınızın hard diskinde veya kullanıcı cihazınızda ağ tarayıcınız tarafından saklanan küçük boyutlu metin dosyalarıdır.  Satın alma sürecinde, kullanıcı hesabı sahibinin kimliğini tespit etmede ve alışveriş sepetindeki ürünleri saklamada çerezleri kullanabiliriz. Bir diğer deyişle, çerezler online mağazamızın daha çok kullanıcı dostu, daha etkili ve daha güvenli olmasına yardım etmektedir. Genel olarak kullandığımız çerezler, ilgili internet sitesine gerçekleşen ziyaretin sonunda otomatik olarak silinen "Oturum çerezleri" olarak anılır. Ağ tarayıcınız fabrika ayarı olarak çerezlerin kullanımını etkin kılar, fakat bu özellik devre dışı bırakılabilir. Ancak bu, bazı hizmetlerin mevcut olmaması durumuyla sonuçlanır. Ağ tarayıcısıyla kullanımından sonra çerezleri manuel olarak silmeniz de mümkün. Çerezlerin bilgisayarınıza, kullanıcı aygıtına veya kolay virüs bulaşmalarının sorun yarattığı herhangi bir durum hakkında bilgimiz yoktur.


Aşağıdaki bağlantılar en çok kullanılan ağ tarayıcıları hakkında belirli bilgileri vermektedir:

Internet Explorer: http://support.microsoft.com/gp/cookies/en 
Mozilla Firefox: 
http://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies 
GoogleChrome: 
http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647 
Safari: 
http://support.apple.com/kb/PH5042 
Opera: 
http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

 

Web İşaretçileri ve Takip Bağlantıları

Web işaretçileri (pixel kodu ve clean GIF olarak da bilinir) kullanıcıda görünmeyen çizimlere sahiptir. Takip bağlantıları ve/veya benzer teknolojiler birkaç programlama kodu satırından oluşmaktadır. Bunlar, çerezlerle bağlantılı olarak başlıca istatiksel analiz amaçları doğrultusunda kullanılır. Bu teknoloji, internet sitelerindeki trafikleri izlemek dışında; e-posta alınıp alınmadığı, postanın açılıp açılmadığı ve cevap verilip verilmediğini anlayabilmek için kullanılabilir.

 

Web Analizleri

Web analizi, ziyaretçilerin online mağazamızı ziyaret eden kullanıcıların davranışlarını toplama ve belirlemede kullanılan bir terimdir. Bu, sırasıyla trafik analizini kapsar. Örneğin, kullanıcıların mağazamızda en çok hangi ürün sayfalarının ziyaret edildiği, hangi sıklıkta ziyaret ettiklerini, bölümlerine olan ziyaret sıklığını belirlemek veya ziyaretçilerimizin en çok hangi bilgiye ve hizmete ilgili olduklarını bulmak için kullanılır. Web analizleri, Google Analytics ve/veya diğer seçili taraflarca yürütülür. Web analizlerinin işlenmesi hakkında daha fazla bilgiye Google Analytics sitesinden de ulaşabilirsiniz.

 

Sizin tarafınızdan sağlanan veriler

Online mağazamızda kullanılan teknolojiler aracılığı ile toplanan bilgilerin yanı sıra, sizlerden gelen verileri de işliyoruz. Aşağıdakileri yer alan bilgileri kapamakla birlikte bunlarla sınırlı olmamak üzere:

§  İletişim bilgileriniz, (adınız ve soyadınız) dahil, (fatura veya teslimat) adresi, cep telefonu numaranız, e-posta adresi ve isteğe bağlı olarak doğum tarihiniz. Siparişiniz hakkında soru veya bilgi için sizinle iletişime geçebilmemiz için e-posta adresiniz ve telefon numaranız gerekmektedir.

§  Siparişinizi işleyebilmek için; sipariş ettiğiniz ürünler hakkında bilgi, fatura ve teslimat adresi, banka ve/veya kredi kartı bilgileri gibi diğer bilgiler de gerekmektedir;

§  Eğer bir çevrimiçi profil oluşturduysanız, tercihleriniz ve ilgi alanlarınız bu profilde saklanmaktadır

§  Eğer müşteri hizmetleriyle iletişim kurduysanız, iletişim detaylarına ve iletişim geçmişine ulaştıysanız.
Bu verilerin tümü, bu bilgileri kendiniz vermiş olmanızla karakterize edilmiştir. Bu bilgiyi, Gizlilik Politikasında tanımladığımız amaçlar doğrultusunda kullanıyoruz. Kişisel verilerinizi her zaman düzeltilebilir veya daha fazla işlemeye itiraz edebilirsiniz.

 

Toplanan bilgiler nasıl kullanılır/Kişisel verileriniz hangi amaçla işlenir

Toplanan bilgiler, yine sizlere uygun bir alışveriş deneyimi sağlamak, siparişlerinizi doldurmak ve ürünlerimiz ve hizmetlerimizle ilgili teklifler sunmak için kullanacağız.

Kişisel verilerinizi siparişinizle ilgili amaçlar için; örneğin, siparişinizin veya teslimatınızın durumu hakkında sizi bilgilendirmek için kullanacağız. Verilerinizi, üçüncü taraflarla, kredibilitenizin değerlendirilmesi amacıyla kullanabiliriz.

Kişisel verilerinizi bir tanıtım, etkinlik, (mobil) uygulama ile ilgili olarak bize verdiyseniz, talep ettiğiniz hizmetle ilgili e-posta veya başka mesajlar gönderebiliriz.

Müşteri hizmetlerine başvurursanız, müşteri hizmetlerinin isteğinizi işleyebilmesi ve size mümkün olan en iyi hizmeti sunabilmesi için kişisel verilerinizi (iletişim geçmişiniz dahil) kullanacağız.

Eğer bülten almayı kabul ederseniz bültenleri size göndereceğiz. Bir ürün veya hizmetin satışı sırasında bize onay verdiyseniz, benzer ürün ve hizmetler hakkında sizi bilgilendirebiliriz. Bir ürün veya hizmetin satışından sonra geri bildiriminizi almak için size ulaşabiliriz. Ürün veya hizmet sonrasında geribildiriminizi istemek için sizinle iletişime geçebiliriz. Yarım kalmış satış işlemi olması durumunda size bir hatırlatma göndereceğiz.  Bu bildirimlerdeki aboneliğinizi her zaman ve derhal iptal edebilirsiniz.

Eğer iletişime geçmemizi isterseniz posta, e-posta, SMS, telefon veya diğer elektronik araçlarla pazarlama, reklam ve kamuoyu yoklaması amaçlarıyla sizinle iletişime geçebiliriz. Bu iletişimin içeriğine örnek olarak, Deri Company ürünleriyle ilgili bilgi, e-ticaret faaliyetleri, özel teklifler gösterilebilir.  Pazarlama, reklam ve/veya kamuoyu yoklaması amaçlarıyla iletişim bilgilerinizin "İtiraz etme hakkı" ve "Düzeltme talebinde bulunma hakkı" gibi haklarınız konusunda bilgi ve özellikle izninizi geri çekmek konusunda lütfen "Haklarınız" bölümüne göz atın.

Bilgilerin İfşa Edilmesi/Aktarılması

Temel ilkelerimizden birine göre bilgileriniz gizlilik esasına göre korunacaktır. Bilgilerinizi üçüncü taraflara satmayacağız. Kanunen gerekli hallerde verilerinizi üçüncü taraflara ifşa edilecektir. İş dolayısıyla bilgileriniz gerekirse, yürürlükteki yasaya göre olmak şartıyla bilgilerinizi sunucularımızda veya kiraladığımız sunucularda saklıyoruz. Bu açık izni vererek, bilgilerinizin burada açıklandığı üzere saklanmasını onaylar ve kabul edersiniz. Diğer bütün durumlarda veriler, kanunen iznimiz olmadığı sürece ön onayınız olmadan saklanmayacaktır.

Hizmetlere; yer sağlayıcıları ve bakım hizmetlere, analiz, e-posta yazışma, nakliyat hizmetlere ve para transferlerinin yerine getirilmesi, ödeyebilirlik ve adres kontrolleri dahil edilebilir. Bu üçüncü taraflara, belirli bir hizmeti yerine getirebilmek için ihtiyaç duydukları kişisel verilere erişim izni verilir.

Ortaklarımıza, kişisel olmayan verileri anonim olarak ifşa edeceğimiz durumlar olabilir.  Kişisel olmayan verilere örnek olarak, online mağazamızı belirli bir süre boyunca ziyaret eden ziyaretçi sayısı verilebilir. Bu tip bilgiler genelde, "ayrıştırılmamış" halde ifşa edilir.

Haklarınız

Kanun'un 11. Maddesi uyarınca Deri Company Ltd. Şti.’ne başvurarak kendinizle ilgili; a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) Kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, e) Kanun'un 7 nci maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, f) (d) ve (e) maddeleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahipsiniz.

Kişisel bilgilerinizi internet sitesi veya diğer kanallar üzerinden bizimle paylaşırsanız, bunu tamamen isteyerek gerçekleştirmiş olmakla birlikte, bilgilerinizin işbu Gizlilik Politikasına uygun olarak kullanılacağını kabul edersiniz. Sizden istenen bilgiler vermeyi reddederseniz, çeşitli müşteri avantajlarına sahip olamayabilirsiniz. Bazı durumlarda, yalnızca gereken bilgileri bizimle paylaşan müşterilerimiz ürün sipariş edebilirler, bazı hizmetleri kullanabilir ve diğer durumlarda online mağazamızda faaliyetlerden ve tekliflerden faydalanabilirler. Bu durumlar, üye olmadan veya faturalama veya teslimat için gereken bilgiler dışında herhangi bir fazladan bilgi vermeden gerçekleştirilen normal satın alma işlemlerine dahil değildir. 

 

İtiraz etme hakkı

Örneğin, bir haber bülteni veya pazarlama içeriği içeren Deri Company’nin size gönderdiği e-postalar, ilgili e-postadaki ilgili talimatları izleyerek bu tür e-postaların (abonelikten çıkma) alınmasını sonlandırma seçeneğine sahiptir. Bizden e-posta almaktan vazgeçmek isterseniz, bu aboneliği iptal et bağlantısına tıklayabilirsiniz. Bu durumda, e-postalarınızı göndermeyi derhal bırakacağız.

Davranışlarınız hakkında online mağazamızda toplanan ve değerlendirilen bilgiler hakkında bilgi istemiyorsanız, aşağıda açıklanan şekilde web analizi verilerinin toplanmasını devre dışı bırakabilirsiniz.

Normal (elektronik olmayan) posta, e-posta, SMS, telefon veya diğer elektronik araçlarla pazarlama, reklam ve kamuoyu yoklaması amaçlarıyla sizinle iletişime geçmemize itiraz etmek veya izninizi geri çekmek isterseniz, info@dericompany.com.tr adresine mail gönderebilirsiniz. Kimliğiniz hakkında şüphemiz olması durumunda, kendinizi tanımlamanızı isteyebiliriz (örneğin pasaportunuzun veya kimlik belgenizin bir kopyasını göndererek).

Hakkınızda saklanan kişisel veriler, kaynağı ve alıcıları ile birlikte depolanma amacı hakkında her an bilgilendirilme hakkına sahipsiniz. Depolanan kişisel veriler hakkında bilgi için aşağıdaki İletişim Bilgileri bölümündeki verileri kullanarak elde edilebilir.

 

Düzeltme talebinde bulunma hakkı

İlgili yasalar kapsamındaki istisnalara tabi olmak üzere, aşağıda yer alan İletişim Bilgileri bölümündeki iletişim bilgilerini kullanarak sizinle ilgili kişisel verilerin düzeltilmesi, eklenmesi, silinmesi veya engellenmesi talebinde bulunma hakkına sahipsiniz. 

 

Bilgi güvenliği ve veri bütünlüğü

Kişisel verilerin yanlışlıkla veya yasa dışı bir şekilde imha edilmesi, kaybolması, değiştirilmesi, yetkisiz kullanım, ifşa veya erişime karşı özellikle de işlemin bir ağ üzerinden veri aktarımını içerdiği ve diğer tüm yasadışı işleme biçimlerine ve kötüye kullanımlara karşı özellikle de işlemin bir ağ üzerinden veri aktarımını içerdiği ve diğer tüm yasadışı işleme biçimlerine ve kötüye kullanımlara karşı korunması için gerekli olan teknik ve organizasyonel önlemleri alıyoruz.


Sosyal Ağlar

Online mağazamız size çeşitli sosyal ağlardan Sosyal Plug-in sağlar. Sosyal bir ağ ile etkileşime geçmeyi tercih ederseniz, online mağazamızdaki  aktiviteleriniz Facebook ve Instagram gibi sosyal ağlarda da kullanılabilir hale gelir. Sosyal ağlardan birinde online mağazamıza ziyaretiniz sırasında oturum açarsanız, sosyal ağ bu bilgileri profilinize ekleyebilir. Sosyal Eklentilerden biriyle etkileşim kuruyorsanız, bu bilgiler sosyal ağa aktarılacaktır. Böyle bir veri aktarımı istemiyorsanız, lütfen online mağazamıza girmeden önce sosyal ağınızdaki oturumunuzu kapatın.

Bu veri toplama ve veri transferini Sosyal Plug-in'ler aracılığıyla etkileyemeyiz. Kişisel verilerin toplanması ve aktarılması, sahip olduğunuz haklar ve  yeterli gizlilik ayarlarını nasıl gerçekleştirebileceğiniz hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen bu sosyal ağların gizlilik politikalarını okuyun.

Facebook: http://www.facebook.com/about/privacy/ 

 

Google Analytics'in web analizleri

Online mağazamızın web analiz servisleri Google Analytics tarafından sunulmaktadır. (http://www.google.com/analytics/). Bu, online mağazamızı ziyaret ettiğinizde, tarayıcı ayarlarınızın bu tür çerezlere izin vermediği durumlar dışında, Google Analytics’in bir çerezi bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda saklanacağı anlamına gelir.

Buna ek olarak, online mağazamızı ziyaret ettiğinizde, "tıklama akışı verileri", "web işaretleri ve izleme bağlantıları" ndaki veriler ve Google Analytics 'çerezlerinde saklanan bilgiler dahil olmak üzere yukarıda açıklanan web analizi verileri - Analiz için ve bizim adımıza Google Analytics’e gönderilecektir. İnternet sitemizden veya (mobil) uygulamamızdan bir çevrimiçi profil oluşturduysanız ve bu profille giriş yaptıysanız web analizi ile eşleştirebilmek için Google Analytics'e bu profili tanımlayan benzersiz bir numara da gönderildiğini lütfen unutmayın.

Google Analytics bizim birimimiz olarak hareket eder. Bu, yalnızca verilerin kullanılma amaçlarını belirlediğimiz ve Google Analytics’in bilgileri üçüncü taraflara ifşa etmeyeceği anlamına gelir (yasa veya mahkeme emriyle yapılması gerektiği durumlar hariç). Gizlilik koşullarında, bu, bizim "denetleyici" ve Google Analytics’in "işlemci" olduğu anlamına gelir.  Google Analytics ile aramızdaki ilişkiler için detaylı bilgiye Google Analytics'in gizlilik politikasında "Hizmetlerin Sağlanması Hususunda Gizlilik Politikası" adı altında aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz.http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

Davranışlarınız hakkında online mağazamızdaki bilgiler veya Google Analytics tarafından toplanan ve değerlendirilen (mobil) uygulama hakkında bilgi istemiyorsanız, Google Analytics devre dışı bırakma tarayıcı eklentisini yükleyebilirsiniz. Bu eklenti, Google Analytics JavaScript'in (ga.js, analytics.js ve dc.js) site ziyaret bilgilerinizi Google Analytics'e göndermemesi talimatını verir. Tarayıcı eklentisi çoğu yeni nesil tarayıcı için kullanılabilir. Google Analytics devre dışı bırakma tarayıcı eklentisi, bilgilerin internet sitesine veya başka bir şekilde web analizi hizmetlerine gönderilmesini engellemez.

Google Analytics devre dışı bırakma tarayıcı eklentisi hakkında daha fazla bilgiyi bu adresten edinebilirsiniz.

http://support.google.com/analytics/bin/answer.py?hl=en&answer=181881


Yeniden Hedefleme Teknolojileri

Online mağazamız yeniden hedefleme teknolojilerini internet içerisinde kullanmaktadır. Bu, mağazamız ve ürünlerimizle zaten ilgilenen ziyaretçilere, ortak web sitelerinde bizim reklamlarımızı göstermemizi sağlar. Kişiselleştirilmiş, ilgi alanına dayalı bir reklamın görüntülenmesinin, kişisel bir bağlantısı olmayan reklamlardan daha ilginç olduğunu biliyoruz.

İnternet üzerinden adımıza reklam yayınlamak için izleme teknolojilerini kullanan diğer şirketlerle de çalışırız. Bu şirketler, online mağazamıza yaptığınız ziyaretler ve reklam dahil olmak üzere iletişimimizle etkileşimleriniz hakkında kişisel olarak tanımlanamayan bilgileri toplayabilir.

 

Yeniden hedefleme teknolojileri, çerezlerinizi analiz eder ve geçmişteki internette gezinme davranışlarınıza dayanarak reklam görüntüler. Çerezler hakkında daha fazla bilgi için lütfen bu Gizlilik Politikasındaki “Çerezler” bölümüne bakınız.

 

Bu teknoloji ile ilgili kişisel bilgilerinizi saklamayız ve yeniden hedefleme teknolojimizin kullanımı mevcut veri koruma gereksinimlerine uygundur.

 

İletişim bilgileri

Kişisel bilgilerinizin işlenmesi veya Gizlilik Politikamız hakkında her türlü soru ve bilgi için :

DERİCOMPANY DERİ VE TEKSTİL İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ.

Telefon : 0850 305 33 74

Adres: Cumhuriyet Mh. Şehit Basri Bey Cd. no:42/A UŞAK

E-posta:info@dericompany.com.tr

Telefon: 0850 305 33 74 | Whatsapp: 0541 813 95 05

 

Gizlilik hakkınızı kullanmak için :

Telefon: 0850 305 33 74
E-mail: info@dericompany.com.tr

 

 

İşbu Gizlilik Bildirimindeki Değişiklikler

Deri Company, Veri Korumanın temel ilkelerine bağlı kalmayı taahhüt eder ve işbu Gizlilik Politikasını tabiatı gereği bağlayıcı olarak değerlendirir. Bu yüzden; hatalardan arınmış olduğundan, internet sitemizde açıkça görüldüğünden, gerekli tüm bilgileri içerdiğinden, eksiksiz olarak uygulandığından ve Veri Koruma ilkelerine uygun olduğundan emin olmak için Gizlilik Politikamızı düzenli olarak gözden geçiririz. İşbu Gizlilik Politikası, internet ile alakalı yeni gelişmelerle birlikte fırsatlara ayak uydurmak ve yürürlükteki mevzuata uygun olarak kalması açısından bazı durumlarda değiştirilebilir. Açık bir izniniz olmadan işbu Gizlilik Politikasına uygun olarak verilmiş haklarınızı kısıtlamayacağız. Politikamızda önemli değişiklikler, Gizlilik Politikasının güncellenmiş bir sürümü ile birlikte internet sitemizde yayınlanacaktır.